Logo blauw transparant
 

de Kanotochten

Met de NKSR maak je in binnen en buitenland de meest bijzondere kanotochten. Het zijn de leden die het organiseren van de tochten voor hun rekening nemen en daarmee afwijken van de standaard. Zij kennen hun omgeving als geen ander en zien het als een uitdaging om telkens weer de meest mooie plekken in hun eigen omgeving met anderen te delen. Op deze wijze worden er locaties bezocht waaraan anderen al snel voorbij varen.

De NKSR tochten zijn toertochten en worden in principe altijd op klein water gevaren. Soms komt het wel eens voor dat daar in goed overleg van afgeweken wordt. De tochten worden veelal met een grootwater of zeekayak gevaren en kennen een afstand van 15 tot 25 kilometer per dag.
Er wordt in een ontspannen tempo gevaren en voor de beginner is er altijd wel iemand met ervaring in de buurt om belangrijke technieken eigen te maken.

De NKSR kent 6 tot 7 kanoweekenden per jaar. Voor het eerste en het laatste weekend wordt een groepsaccommodatie afgehuurd. Tijdens de tussenliggende kanoweekenden wordt er zoveel mogelijk van naturistische kampeerterreinen gebruik gemaakt.
Eens in de twee jaar organiseert de NKSR ook een kanotocht in het buitenland. Zo zijn er al prachtige tochten op de Loire in Frankrijk, de Werra, Weser, Moesel, Lahn, Aller, Mecklenburger Seenplatte en vele andere kleine rivieren en beken in Duitsland gemaakt.

 

 

John MacGregor & 

De Schotse advocaat John MacGregor leefde van 1825 tot 1892 en staat bekend als een groot avonturier en grondlegger van de Kano Sport.

Lees Meer

 

Het programma

Het veelbelovende NKSR kanoprogramma voor seizoen 2019.

Lees Meer

 

 

De NKSR

De NKSR verbindt naturisme, kanosport en recreëren sinds 1987 naar voorbeeld van KanoSport Ring NordWest.

Lees Meer

 

Het lidmaatschap

Stap in en vaar mee, om de contributie hoef je het lidmaatschap niet te laten.

Lees Meer

 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees Meer

 

 

logo NFN

 

Copyright © 2019 Vereniging Naturisten Kano Sport Recreatie. Alle rechten voorbehouden.